Våra tjänster

Köksrenovering

Vi hjälper dig att förverkliga dina köksdrömmar. Under en lång tid har vi samlat på oss erfarenheter och kan erbjuda vägledning och stöd genom hela ditt köksprojekt. Med hjälp av våra erfarna samarbetspartners kan vi garantera ett tryggt och säkert genomförande.

Snickeri

I vårt snickeri hjälper vi dig med allt inom byggnadssnickeri, finsnickeri och specialsnickerier. Vanliga projekt i snickeriet är massiva träbord i ädelträ, framtagning av listverk, inredningar i trä samt specialfräsningar. Det stora intresset vi har för form och design säkerställer att våra produkter lämnar snickeriet med hög kvalitét.

Inredning

Vi erbjuder tillverkning och utförande inom ett stort område av inredningar. Platsbyggda garderober, bokhyllor och andra möbler är ett utmärkt sätt att maximera utrymme och funktion utan att behöva begränsas av marknadens standardmått. Vi skräddarsyr och måttanpassar efter era behov och önskemål samt guidar er genom materialval, utseende på luckor/dörrar, belysning och andra inredningsmöjligheter.