Om oss

En flexibilitet som ger nöjda och trogna kunder

I byggindustrin har det länge pågått en så kallad bergochdalbana genom åren. Vissa tider har det varit gynnsamt för branschen, andra år har det varit sviktande framgångar. Vi har lyckats bevara vår trogna kundskara genom att alltid erbjuda flexibla tjänster och en stor lyhördhet som gjort att kunderna velat stanna kvar hos oss. Det är vi givetvis tacksamma för. Detta har också lett till att vi skördar framgångar även bland nytillkomna besökare som funderar på renovering eller byggprojekt av olika storlek.

Vi samlar erfarenheter

Byggbranschen utvecklas ständigt och nya tekniker tillkommer, uppfinningar ser dagens ljus och miljömedvetenhet blir allt viktigare. Våra snickare försöker hålla en balans av alla dessa ting för att värna om både vår omgivning och våra kunders önskemål. Alla erfarenheter vi får ser vi som givande och något att ta med i bagaget. Det gör att vi utvecklas fortare och blir mer mångsidiga i vårt arbete.

Överkomliga priser

Genom ROT-avdraget blir våra tjänster billigare, även om vi ser till att hålla priserna nere i allmänhet. Vi ser alltid till att du inte betalar för mer än du får samt att du får valuta för pengarna.

Tidigare arbeten :